Color extraordinàriament dens, amb predomini de tons violacis i cardenalicis, de capa alta, molt atractiu. Ribet blavós i ferradura totalment opaca.
Afruitat, amb predomini de la fruita negra, suc de mores, confitura de gerds. Tocs especiats i embolcallats per una suggerent aroma de toffee que el fa ser llaminer.
Entrada fresca, evolució creixent que sexpandeix en totes direccions, franc; retrobem les mateixes sensacions que havíem trobat en nas i que ens acompanyen en el seu llarg final. Bon cos i ben estructurat.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.