Presas Ocampo Gran Alysius

Anyada:
2018
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Negre Criança
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
13,5º
País:
Espanya
D.O:
D.O. Tacoronte - Acentejo
Varietats:
, Syrah
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Tacoronte - Acentejo   (Espanya - Illes Canàries)
Foto Presas Ocampo Gran Alysius vi negre

Presas Ocampo Gran Alysius

INFORMACIÓ D'INTERÈS Presas Ocampo Gran Alysius 2018

NOTA DE TAST

Color: En fase visual es mostra un color vermell picota, amb una capa alta i rivet violaci.

Aroma: ntens, destacant les fruites negres, com les móres, notes minerals, com el grafit, i notes de cacau, torrefacte i regalèssia.

Gust: En boca presenta una fruita intensa i profunda. Es mostra equilibrat, amb tanins suaus i madurs, que aporten un final llarg i harmoniós, sent relativament fresc.

MARIDATGE

S'aconsella acompanyar amb tot tipus de carns vermelles, embotits i formatges curats, servir entre 14º i 16º C.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Domingo López Arvelo, home amant de camp i de el vi, recorda com els seus ancestres li explicaven que a la part més antiga del que avui és el Celler Preses Ocampo, la seva família ja es dedicava a fer els vins. En els anys 80 es va començar a treballar de nou amb els vins canaris, ia partir d'aquest moment va ser com a poc a poc i amb tot l'afecte de el món, aquest cellerer va començar amb l'aventura de el vi, però va ser a partir de l'any 1.990 amb l'entrada en el Consell Regulador Tacoronte-Acentejo quan veritablement el celler va tenir l'auge que l'ha situat avui en dia com una de les més importants de l' illa i amb la major projecció.
El Celler es deu a la clara aposta de l'empresari de Tacoronte D. Diumenge Lopez Arvelo, el qual després de molts anys dedicat a el món dels negocis, comença a sentir la necessitat de tornar als seus orígens, a la seva infantesa. A aquells anys en què va aprendre del seu Pare la cura i respecte per la terra. D. Domingo López fill, nét i Besnét de vitivinicultors, des de la seva infantesa es veu entabanat en el món de la cultura de el vi. Les dures tasques de la vinya ( completament artesanals en aquells anys ), les gèlides matins Tacoronteras, són amenitzades gràcies als glops de vi, fruit de la terra, de la suor, de la feina i l'acurat cura que se li dedica tot l'any.
El celler Preses Ocampo, és un celler familiar d'estructura senzilla típica canària, ben coneguda per l'arquitectura tradicional de la zona, d'aprofitament de la reducció de temperatura que proporciona el soterrament, es va decidir enterrar la major part de les instal·lacions destinades a l'elaboració i maduració de el vi.
Preses Ocampo és un vi fet majoritàriament, amb varietats autòctons, raïm listán negre, acompanyada per raïm Negramoll i alguna altra varietat en quantitats petites, collides al mes de setembre i octubre.

Elaboració:
La verema és realitzada de forma manual; el raïm es transporta al Celler en caixes de 20 quilos. Al celler es seleccionen les millors partides de cadascuna de les varietats de raïm que componen aquest vi. Al processar el raïm es sotmet a una segona selecció en una cinta transportadora, per després desrapar i rebregar el raïm i macerar durant quinze a vint dies. Posteriorment s'acabarà la fermentació en bótes de roure francès durant vuit mesos. Transcorregut aquest període el vi es clarifica, s'estabilitza per fred i finalment filtrat amicróbicamane per poder ser embotellat.
Varietats: Listan negre; Syrah.

Presas Ocampo Gran Alysius, vi negre D.O. Tacoronte - Acentejo, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".