Roig robí de capa mitja-alta, ribet vermellós, llàgrima fina i caiguda lenta.
Àmplia paleta aromàtica amb predomini varietal (herba seca, fenc, terrós) complementat amb el terciaris de la criança, amb francs records de fumats, fruits secs torrats (ametlla, avellana), especiats (nou moscada) i fons vegetal (bolet, bosc humit).
Es mostra amable i mitjanament dens a l 'entrada, càl·lid i d'estructura tànica refrescant, equilibrat en alcohol-acidesa, fruites caramelitzades al retrogust i record final calcari (guix).
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.