Color vermell picota, amb alta intensitat colorant, net, amb una llàgrima abundant degut a la glicerina procedent de la fermentació alcohòlica.
Net, notes afruitades de fruits vermells i negres, vainilla, espècies, pebre negre, llorer, fonoll, gessamí, violetes. Bona harmonia entre les fruites i flors amb la fusta, en primer lloc apareixen les notes de fruita i flors, i a continuació apareixen les notes de fusta.
Fruits secs, fonoll en gra, especiat, pebre negre, canyella, equilibri entre acidesa i alcohol, embolcallador, tanins rodons, pas per boca perllongat.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.