ca
Foto Niepoort Charme vi negre
 

Niepoort Charme

0,75 L. I Anyada: 2017
93 PARKER
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Anyada: 2017
  • Tipus: Negre Alta Expressió
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 13,5º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2021 98
2018 92
2017 93
2016 90
2015 93
NOTA DE TAST
Color

Net, límpid i brillant. Color vermell teula amb reflexos granats, on presenta una intensitat de capa mitjana. Molt agradable a la vista.

AROMA:

Benvinguda en nas amb una explosió de notes de fruits vermells (cireres dolces i maduixes) en què, aconsegueixen trobar-se i equilibrar-se amb els aromes subtils de la bóta vella que li aporta una personalitat única i tot, harmonitzat amb uns aromes d'herbes balsàmiques, que li aporten molt bona frescor.

GUST:

Entrada en boca on destaquen les notes més franques i sinceres de la fruita. De pas per poca amb uns tanins sedosos, ferms i amb una frescor única, aconsegueixen aportar-li al vi una longitud meravellosa. De final llarg i persistent.

ET POT INTERESSAR
L'any vitícola anterior a la collita del 2017 va ser extremadament calent i sec. Tot i que el mes de novembre les precipitacions van ser per sobre de la mitjana, el desembre i el gener ens van donar per sota de la meitat de la mitjana d'un any normal. La primavera del 2017 també va provocar precipitacions molt menys del que és habitual. A més de les condicions lleugerament més fredes a l'agost, els mesos d'abril a setembre van ser molt càlids amb algunes onades de calor curtes i tempestes al juliol. A Vale de Mendiz, la collita va començar el 24 d'agost a diverses vinyes que donen fruita al Charme. Les condicions meteorològiques per a la recol·lecció eren bones i la fruita resultà de qualitat excel·lent. La decisió de recol·lectar-nos molt aviat ens va ajudar a evitar la contracció que va esdevenir un problema cap al final de la collita. El 100% de raïms sencers es van triturar lleugerament en lagares de granit on es trobaven a peu de peu. El més important d'aquest procés d'elaboració és la durada del temps de la maceració prèvia a la fermentació i l'inici de la fermentació alcohòlica, on l'extracció és molt curta però intensa. El Charme experimenta inicialment la fermentació en lagares i després conclou el procés en bótes. El procés mínim d'envelliment i envelliment en bótes de roure francès durant quinze mesos finalitza el procés
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins negres denominació d'origen D.O.C. Porto/Douro

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.