Moncerbal

Anyada:
2016
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Negre Alta Expressió
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
13,5º
Celler:
Descendientes De J. Palacios
País:
Espanya
D.O:
D.O. Bierzo
Varietats:
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Bierzo   (Espanya - Castella Lleó)
  •   Stock
    DISPONIBLE
  • Has tastat aquest producte?
             
  • Puntuació Parker 95/100
95
Foto Moncerbal vi negre

Moncerbal

 
2015 94
2014 94
2013 95
2012 94
2011 95
 
2016 95
2015 96
2014 98
2013 95
2012 96

INFORMACIÓ D'INTERÈS Moncerbal 2016

NOTA DE TAST

Color: Net i brillant, Color vermell intens amb reflexos granats. Intensitat de capa mitjana. Molt agradable a la vista.

Aroma: En nas, ens trobem amb la intensitat de fruita vermella en tots els seus registres. Sens dubte, és la màxima protagonista, però s'harmonitzen amb perfecte equilibri amb les notes florals, on es potencia amb més força la violeta. I podem dir i més que justificar, que en aquest vi la paraula terroir li fa més que justícia amb l'expressió de la mineralitat.

Gust: Entrada en boca on la fruita vermella i torna a ser molt present, i on s'harmonitza perfectament amb una frescor realment evolvent. Uns tanins ben integrats i d'una elegància superba. Tot acabant amb un final llarg i persistent, conjuntat amb un fons balsàmic que el trobem en la via retro-nasal.

MARIDATGE

La seva complexitat i elegància el fa ideal per poder maridar-lo amb Rodó de Vedella, Mussaca, Carns vermelles a la brasa, Albergínia farcida o plats de llegums.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Moncerbal és un vi negre elaborat per Bodegas Descendents de J Palacios, a Villafranca del Bierzo, Lleó. El celler la van crear Álvaro Palacios i el seu nebot Ricardo en l'any 1999, enamorats del potencial que tenia la zona i la varietat del raïm Mencía.

Moncerbal és un vi de paratge localitzat en la Vila de Corullón, sobre sòls de pissarra, quars i marbre. Orientat principalment al sud-oest a una altitud mitjana de 700 metres en unes fortes pendents, suporta un clima continental amb una forta influència atlàntica. La vinya es treballa sota els preceptes de l'agricultura biodinàmica.

L'elaboració es realitza d'una manera molt artesanal, en tines de fusta oberts i trepitjant d'una manera subtil fermenta el most amb les pells, juntament els llevats indígenes. Es deixa macerar durant 35 dies i es trasbalsa a bótes petites de roure francès on realitza la fermentació malolàctica i la posterior criança.

Moncerbal representa un altre paratge a Corullón, una altra cara en la qual la concentració que li atorga el sòl és la nota predominant, això sí, sense perdre la finor que li proporciona aquesta influència del clima Atlàntic i la vibració de les vinyes velles.

Moncerbal, vi negre D.O. Bierzo, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".