ca
Foto Moncerbal vi negre
Vins D.O. Bierzo
 

Moncerbal

0,75 L. I Anyada: 2016, Excel·lent
95 PARKER
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Anyada: 2016, Excel·lent
  • Calendari d'anyades
  • Tipus: Negre Alta Expressió
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 13,5º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2019 98
2018 98
2016 95
2015 96
2014 98

PEÑÍN

ANY PUNTUACIÓ
2019 95
2018 95
2015 94
2014 94
2013 95
NOTA DE TAST
Color

Net i brillant, Color vermell intens amb reflexos granats. Intensitat de capa mitjana. Molt agradable a la vista.

AROMA:

En nas, ens trobem amb la intensitat de fruita vermella en tots els seus registres. Sens dubte, és la màxima protagonista, però s'harmonitzen amb perfecte equilibri amb les notes florals, on es potencia amb més força la violeta. I podem dir i més que justificar, que en aquest vi la paraula terroir li fa més que justícia amb l'expressió de la mineralitat.

GUST:

Entrada en boca on la fruita vermella i torna a ser molt present, i on s'harmonitza perfectament amb una frescor realment evolvent. Uns tanins ben integrats i d'una elegància superba. Tot acabant amb un final llarg i persistent, conjuntat amb un fons balsàmic que el trobem en la via retro-nasal.

MARIDATGE
La seva complexitat i elegància el fa ideal per poder maridar-lo amb Rodó de Vedella, Mussaca, Carns vermelles a la brasa, Albergínia farcida o plats de llegums.
ET POT INTERESSAR
Moncerbal és un vi negre elaborat per Bodegas Descendents de J Palacios, a Villafranca del Bierzo, Lleó. El celler la van crear Álvaro Palacios i el seu nebot Ricardo en l'any 1999, enamorats del potencial que tenia la zona i la varietat del raïm Mencía. Moncerbal és un vi de paratge localitzat en la Vila de Corullón, sobre sòls de pissarra, quars i marbre. Orientat principalment al sud-oest a una altitud mitjana de 700 metres en unes fortes pendents, suporta un clima continental amb una forta influència atlàntica. La vinya es treballa sota els preceptes de l'agricultura biodinàmica. L'elaboració es realitza d'una manera molt artesanal, en tines de fusta oberts i trepitjant d'una manera subtil fermenta el most amb les pells, juntament els llevats indígenes. Es deixa macerar durant 35 dies i es trasbalsa a bótes petites de roure francès on realitza la fermentació malolàctica i la posterior criança. Moncerbal representa un altre paratge a Corullón, una altra cara en la qual la concentració que li atorga el sòl és la nota predominant, això sí, sense perdre la finor que li proporciona aquesta influència del clima Atlàntic i la vibració de les vinyes velles.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O. Bierzo
Vins negres denominació d'origen D.O. Bierzo

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

Comprant

Moncerbal

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..