De color teula pujat, amb reflexes ataronjats.
La seva llarga estada en ampolla li aporta uns aromes naturalment de reducció, per la qual cosa seria recomanable la seva oxigenació abans de prendre'l.
Aquest vi es considera una perla que, gràcies a la seva bona conservació, ens obre la porta al meravellós món dels vins que s'ha de comprovar in situ el seu resultat, la seva evolució i estat, en qualsevol cas les sensacions que ens pot deixar en boca son sedoses i avellutades.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.