Net, límpid i brillant. Color cirera picota amb reflexos púrpura, presenta una intensitat de capa mitjana - alta. Molt agradable a la vista.
En nas, la intensitat i caràcter de la fruita negra madura emplena tots els sentits, on es troba sobre un llit d'espècies (pebre en gra, clau, ginebró) i les dolces (vainilla i canyella) que li aporten el toc de l'elegància i delicadesa.
Entrada en boca amb una densitat i carnositat palpables. Tanins amb caràcter i molt ben estructurats, i amb certa frescor, que li aporta l'equilibri necessari per poder marcar el tret distintiu. Final llarg, ampli i persistent.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.