Color vermell cirera amb reflexos violeta y amb una capa molt ben coberta.
En nas exhibeix una entrada potent, amb un impacte de la fruita vermella i fresca i notes fumades i minerals. Amb el temps desenvolupa aromes de fruita més madura, sotabosc mediterrani, espècies i fruites negres.
En boca mostra una entrada golosa donant pas a tanins ben fosos, acidesa fresca i fruitositat saborosa. Mostra en un segon pla notes de regalèssia negra, grafit i espècies, un complex conjunt que ens mostra la personalitat del terrer d'Almansa.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.