ca
Foto Dominio de ES la Mata vi negre
Vins D.O. Ribera del Duero
 

Dominio de ES la Mata

0,75 L. I Anyada: 2016, Molt bona
93 PEÑÍN
94 PARKER
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Anyada: 2016, Molt bona
  • Calendari d'anyades
  • Tipus: Negre Alta Expressió
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 13,5º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2018 93
2017 93
2016 94

PEÑÍN

ANY PUNTUACIÓ
2017 94
2016 93
2011 95
NOTA DE TAST
Color

Net i brillant. Color vermell cirera amb el rivet violaci. Intensitat de capa alta. Molt agradable a la vista.

AROMA:

Entrada en nas on s'expressen aromes de fruita de bosc i fruites vermelles, amb una principal importància als gerds i les groselles. Apareixen aromes de vainilla, amb tocs d'espècies molt subtils que li aporta el toc de la bóta.

GUST:

En boca és un vi intens i molt saborós. La fruita vermella com els gerds i la maduixa són les protagonistes per excel·lència, tot amb un acabat i un rere fons especiat que el fa fantàsticament perfecte.

MARIDATGE
El fa el perfecte acompanyant plats de potència gustativa mitjana/alta, com porc al forn, conill a la brasa, aniria perfectament lligat amb un Magret d'ànec amb salsa de fruits vermells i/o per acabar formatges de pasta crua semicuits.
ET POT INTERESSAR
Després de 12 veremes a la Ribera del Duero Soriana, Bertrand Sourdais prossegueix el seu camí de "Vigneron", ara amb la seva propietat "Domini d'Es". Segueix captivat i tenint curiositat, com si fos el primer dia, per la textura dels sòls, la saviesa de les vinyes prefiloxéricas de negre fi, per aquest clima tan pur i net, per l'entorn verge i la biodiversitat que ofereix Soria; també per la passió que l'uneix amb els viticultors de la zona. Domini d'Es són 4 parcel·les i propietat de vinyes velles "grand cru" a uns 1000 metres d'alçada. allà conreen combinant observacions amb experiència, recolzant-se en tècniques biodinàmiques per augmentar així la personalitat dels nostres sòls, vinyes i anyada. El Domini d'Es va fermentar amb el 50% de rapa durant 17 dies a baixa temperatura (18 ° C fins a 26 ° C final de fermentació) i tan sols es va fer 1 pigeage. Criança de 20 mesos 100% en bótes de dos vins (origen la Romanée Conti).
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O. Ribera del Duero
Vins negres denominació d'origen D.O. Ribera del Duero

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

Comprant

Dominio de ES la Mata

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..