PARKER
PEÑÍN
presenta un color vermell mora d'elevada intensitat i brillantor.
En nas, a més de fruites vermelles i negres madures, destaca el caràcter balsàmic i herbes aromàtiques (farigola, romaní, espígol, fonoll).mostra, també, un marcat caràcter mineral amb rerefons de fustes molt fines i ben integrades.
En boca és fi i potent alhora. Destaca un gran equilibri entre fruita i roure. Postgust final llarg i intens. Molt madur i saborós.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.