ca
Foto Ch. Petrus  vi negre
 

Ch. Petrus

0,75 L. I Anyada: 2011
95 PARKER
4.276,50€
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • COMPRA SEGURA
  • EN 24 - 48 HRS
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
  • Logotip Bizum
Foto Ch. Petrus  vi negre
Ch. Petrus
0, 75 L.
4.276,50€
DETALLS
  • Anyada: 2011
  • Tipus: Negre Alta Expressió
  • Capacitat: 0, 75 L.
  • Graduació: 13, 5º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2021 95
2020 100
2019 96
2018 100
2017 98
NOTA DE TAST
Color

De color vermell mitjà profund.

AROMA:

De forma subtil, aromes complexos de la mores, vermell cirera, caramel i flors, tot això envoltat per notes metàl•liques.

GUST:

Una mica estret a l'entrada, s'expandeix al paladar medi on no deixa lloc a que s'escapi cap dels seus matisos. D'una gran estructura, vibrant i amb classe, el Pétrus 2004 té un nucli mineral concentrat i el caràcter inefable de les seves espècies. Acabats amb una persistència aromàtica increïble i gran subtilesa, que segurament evolucionaran en la direcció del caramel i tòfona.

MARIDATGE
La seva increïble delicadesa ens indica que serà un bon acompanyant de plats de caça menor, aquells d'una potència gustativa no molt elevada que ens permetin apreciar la subtilesa d'un vi d'aquestes característiques.
ET POT INTERESSAR
Els vins de Pétrus semblen merèixer tots els superlatius que els atribueixen i la devoció gairebé mística dels aficionats al vi. Es tracta d'un vi únic, el més concentrat i ric del Pomerol. No obstant això, malgrat la seva potència, el secret de la grandesa de Pétrus resideix en el seu remarcable equilibri i el seu penetrant aroma, que el diferencien, no només de la resta de Pomerols sinó també de la resta de vins.

Aquesta personalitat única es deu a la naturalesa del sòl de les seves vinyes. Tant en la superfície com al subsòl predomina l'argila, al contrari de tots els seus veïns on abunda la sorra. Els ceps són molt vells, gràcies en part a que el Sr Loubat (el seu propietari) es va negar a arrencar la vinya després de les desastroses gelades de 1956 i va esperar amb paciència que els ceps es recuperessin.

Jean-Cleaude Berrouet, un dels enòlegs més reconeguts del món s'encarrega de la vinificació. Quan els millors raïms són recollits en les millors condicions amb rendiments controlats i s'acaba la fermentació, s'imposa una estricta selecció dels millors vins que es barrejaran per aconseguir el Pétrus. Sovint més de la meitat del vi és rebutjat, usant-se en vins genèrics menors.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?

ALTRES PRODUCTES DE … Chateau Petrus

Comprant

Ch. Petrus

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en 0,00€
X unit..