NOTA DE TAST
Color
A la copa, ens mostra un bonic color vermell cirera de tonalitat granat, es presenta net i brillant.
AROMA:
Destaca la presència de fruita vermella madura, fruites del bosc (nabius, móres) i un conjunt de tocs especiats (cacau, regalèssia ...), oferint un conjunt agradable i de bona intensitat.
GUST:
A la boca es mostra equilibrat i rodó, molt saborós. Amb bona carnositat i estructura tànica en equilibri amb la seva acidesa. Disposa d'una bona expressió de fruita i un final ampli i elegant. Seguirà guanyant durant la seva estada en ampolla.
MARIDATGE
El servirem acompanyant plats de confit d'ànec, carns vermelles, formatges curats ... Molt interessant amb una sarsuela de peix o una caldereta de llamàntol.
ET POT INTERESSAR
Campillo neix d'un somni, crear un celler envoltada de vinyes, traslladant així el concepte de Château a la terra de l'Rioja. Un espai arquitectònic que s'obre a la Serra Cantàbria i Laguardia. Al pujar la seva gran escalinata i traspassar les portes sentirà tot el que va portar a Julio Faustino Martínez a compartir, des Campillo, els seus dos grans passions: el vi i l'arquitectura.
Emmarcat per un gran vinya s'alça majestuós l'edifici de Cellers Campillo, de pedra natural, amb un pòrtic amb set arcs de mig punt, voladissos de fusta i cadirat, la seva gran escalinata de pissarra fa que s'elevi per contemplar la perfecta fusió entre vinya i arquitectura. El seu interior conjuga tradició i modernitat, luxe i sobrietat, harmonitza la noblesa de la pedra, acer, granit, pissarra i la fusta amb una acurada i singular estètica.
Des del gran vestíbul es poden contemplar els cinc nivells en el que es divideix el celler, vertebrats per l'escala de cargol, eix de connexió de tots els espais. A la bellesa en les formes arquitectòniques uneix les millors condicions tècniques per a l'elaboració i criança de el vi.