Bouchard Ainé Gevrey-Chambertin

Anyada:
2015
Tipus:
Negre Alta Expressió
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
13,0º
Celler:
Bouchard Aine & Fils
País:
França
D.O:
Borgonya
Varietats:
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Foto Bouchard Ainé Gevrey-Chambertin vi negre

Bouchard Ainé Gevrey-Chambertin

INFORMACIÓ D'INTERÈS Bouchard Ainé Gevrey-Chambertin 2015

NOTA DE TAST

Color: Net, límpid i brillant. Color vermell cirera. Presenta una intensitat de capa baixa. Molt agradable a la vista.

Aroma: En nas, és complex. Es presenta amb aromes lleugers de roure, que desenvolupen a les notes de vainilla, i en les quals s'uneixen amb els tocs característics de la fruita negra i vermella (grosella negra, gerd i cireres) tot empolvorat amb els tocs especiats de pebre i regalèssia.

Gust: Entrada en boca on l'expressivitat és el segell inconfusible. Un vi amb caràcter, on es tornen a manifestar les notes de fruita que es presentaven en nas, tot maridat amb una lleugera sensació de regalèssia. Un vi amb un bon potencial d'envelliment, sent llarg i persistent. Ja que els vins de Gevrey es caracteritzen pel seu fort caràcter, sent potents però extremadament suaus.

MARIDATGE

Amb els intensos aromes d'un Gevrey Chambertin requereix plats que estiguin a la mateixa altura. Perfecte amb un filet de porc amb salsa de pebre, magret d'ànec amb fruits vermells, pollastre farcit amb prunes, gallina al vi i una infinitat de formatges madurs.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Aquesta famosa denominació de la Côte de Nuits a Borgonya pren el seu nom de la vila de Gevrey-Chambertin. La famosa àrea produeix únicament vins negres i s'estén aproximadament sobre les 406 hectàrees, 86 de les quals estan classificades com a Premier Cru.

Els raïms es recullen en petites caixes ventilades, després es classifiquen minuciosament en una taula de triatge. A continuació és despallen per complet, però no s'aixafen (es mantenen senceres) i es transfereixen per gravetat a un tanc.

La maceració dura al voltant de 3 setmanes, amb perforacions més o menys freqüents. El vi envelleix en bóta durant 16 o 18 mesos, utilitzant una proporció força baixa de bótes noves, i finalment el vi s'embotella amb una filtració molt lleugera.

Bouchard Ainé Gevrey-Chambertin, vi negre Borgonya, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".