ca
Foto Bouchard Ainé Gevrey-Chambertin vi negre
 

Bouchard Ainé Gevrey-Chambertin

0,75 L. I Anyada: 2018
48,86€
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • COMPRA SEGURA
  • EN 24 - 48 HRS
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
Foto Bouchard Ainé Gevrey-Chambertin vi negre
Bouchard Ainé Gevrey-Chambertin
0,75 L.
48,86€
DETALLS
  • Anyada: 2018
  • Tipus: Negre Alta Expressió
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 13,0º
NOTA DE TAST
Color

Net, límpid i brillant. Color vermell cirera. Presenta una intensitat de capa baixa. Molt agradable a la vista.

AROMA:

En nas, és complex. Es presenta amb aromes lleugers de roure, que desenvolupen a les notes de vainilla, i en les quals s'uneixen amb els tocs característics de la fruita negra i vermella (grosella negra, gerd i cireres) tot empolvorat amb els tocs especiats de pebre i regalèssia.

GUST:

Entrada en boca on l'expressivitat és el segell inconfusible. Un vi amb caràcter, on es tornen a manifestar les notes de fruita que es presentaven en nas, tot maridat amb una lleugera sensació de regalèssia. Un vi amb un bon potencial d'envelliment, sent llarg i persistent. Ja que els vins de Gevrey es caracteritzen pel seu fort caràcter, sent potents però extremadament suaus.

MARIDATGE
Amb els intensos aromes d'un Gevrey Chambertin requereix plats que estiguin a la mateixa altura. Perfecte amb un filet de porc amb salsa de pebre, magret d'ànec amb fruits vermells, pollastre farcit amb prunes, gallina al vi i una infinitat de formatges madurs.
ET POT INTERESSAR
Aquesta famosa denominació de la Côte de Nuits a Borgonya pren el seu nom de la vila de Gevrey-Chambertin. La famosa àrea produeix únicament vins negres i s'estén aproximadament sobre les 406 hectàrees, 86 de les quals estan classificades com a Premier Cru.

Els raïms es recullen en petites caixes ventilades, després es classifiquen minuciosament en una taula de triatge. A continuació és despallen per complet, però no s'aixafen (es mantenen senceres) i es transfereixen per gravetat a un tanc.

La maceració dura al voltant de 3 setmanes, amb perforacions més o menys freqüents. El vi envelleix en bóta durant 16 o 18 mesos, utilitzant una proporció força baixa de bótes noves, i finalment el vi s'embotella amb una filtració molt lleugera.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

ALTRES PRODUCTES DE … Bouchard Aine & Fils

Comprant

Bouchard Ainé Gevrey-Chambertin

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en 0,00€
X unit..