Barbara Fores Coma d'en Pou

Anyada:
2016
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Negre Criança
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
15,0º
Celler:
Celler Barbara Fores
País:
Espanya
D.O:
D.O. Terra Alta
Vins D.O. Terra Alta   (Espanya - Catalunya)
Foto Barbara Fores Coma d'en Pou vi negre

Barbara Fores Coma d'en Pou

 
   
   
   
   
   
 
2013 93
2012 93
   
   
   

INFORMACIÓ D'INTERÈS Barbara Fores Coma d'en Pou 2016

NOTA DE TAST

Color: Net i brillant. Color cirera picota amb reflexos lleugerament violacis. Intensitat de capa mitjana. Molt agradable a la vista.

Aroma: Entrada en nas amb molta complexitat i intensitat. Destaquen els seus aromes a fruita madura, on predominen les cireres amb licor i la fruita confitada. Amb rere fons a espècies molt subtil i agradable.

Gust: En boca entrada àmplia i molt càlida, és mostra amb certa carnositat i molt saborós. Espècies i torrats que formen en conjunt un molt bon equilibri, i amb uns tanins molt madurs i una persistència realment encisadora.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Celler Bàrbara Forés és un celler familiar ubicada al centre de Gandesa que remunta els seus orígens a 1898, quan el senyor Rafael Ferrer Forés, besavi de la propietària actual i fill de la senyora Bàrbara Forés que inspira el nom i caràcter, encarrega la construcció de la casa-celler a l'arquitecte tarragoní Ramon Salas Ricomà.
El 1994 es va dur a terme una important reforma de l'edifici per adaptar celler a les exigències de producció actuals i va suposar un gran salt qualitatiu respectant la tradició en l'elaboració dels vins.
Aquest vi és un cupatge de les varietats de raïm Garnatxa Negra (55%), Syrah (24%) i Cabernet Sauvignon (21%) procedents de vinyes plantades sobre sòls de textura franca situats a una altitud d'entre 350 i 600 metres sobre el nivell del mar.
Després de realitzar la verema manualment, el vi va fermentar durant 17-22 dies en dipòsits d'acer inoxidable a una temperatura controlada de 22-26ºC. Les posteriors maceracions van ser de 30 dies. Pel que fa a la criança, Coma d'en Pou Bàrbara Forés va romandre durant 15 mesos en bótes de roure francès d'Allier.

Barbara Fores Coma d'en Pou, vi negre D.O. Terra Alta, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".