ca
Foto Barbara Fores Coma d'en Pou vi negre
Vins D.O. Terra Alta
 

Barbara Fores Coma d'en Pou

0,75 L. I Anyada: 2020, Molt bona
24,36€
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • COMPRA SEGURA
  • EN 24 - 48 HRS
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
  • Logotip Bizum
Foto Barbara Fores Coma d'en Pou vi negre
Barbara Fores Coma d'en Pou
0, 75 L.
24,36€
DETALLS
  • Anyada: 2020, Molt bona
  • Tipus: Negre Criança
  • Capacitat: 0, 75 L.
  • Graduació: 15, 0º
CALENDARI D'ANYADES
  • Excel·lent (E)
  • Molt bona (MB)
  • Bona (B)
  • Regular (R)
  • Deficient (D)
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020 MB
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2019 B
  • 2018 B
  • 2017 B
  • 2016 B
  • 2015 B
  • 2014 B
  • 2013 B
  • 2012 B
  • 2011 B
  • 2010 MB
ANY QUALIFICACIÓ
  • 2009 E
  • 2008 B
  • 2007 MB
  • 2006 MB
  • 2005 B
  • 2004 MB
  • 2003 MB
  • 2002 B
  • 2001 E
  • 2000
ANY QUALIFICACIÓ
  • 1999
  • 1998
  • 1997
  • 1996
  • 1995
  • 1994
  • 1993
  • 1992
  • 1991
  • 1990
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2013 93
2012 93
NOTA DE TAST
Color

Net i brillant. Color cirera picota amb reflexos lleugerament violacis. Intensitat de capa mitjana. Molt agradable a la vista.

AROMA:

Entrada en nas amb molta complexitat i intensitat. Destaquen els seus aromes a fruita madura, on predominen les cireres amb licor i la fruita confitada. Amb rere fons a espècies molt subtil i agradable.

GUST:

En boca entrada àmplia i molt càlida, és mostra amb certa carnositat i molt saborós. Espècies i torrats que formen en conjunt un molt bon equilibri, i amb uns tanins molt madurs i una persistència realment encisadora.

ET POT INTERESSAR
Celler Bàrbara Forés és un celler familiar ubicada al centre de Gandesa que remunta els seus orígens a 1898, quan el senyor Rafael Ferrer Forés, besavi de la propietària actual i fill de la senyora Bàrbara Forés que inspira el nom i caràcter, encarrega la construcció de la casa-celler a l'arquitecte tarragoní Ramon Salas Ricomà.
El 1994 es va dur a terme una important reforma de l'edifici per adaptar celler a les exigències de producció actuals i va suposar un gran salt qualitatiu respectant la tradició en l'elaboració dels vins.
Aquest vi és un cupatge de les varietats de raïm Garnatxa Negra (55%), Syrah (24%) i Cabernet Sauvignon (21%) procedents de vinyes plantades sobre sòls de textura franca situats a una altitud d'entre 350 i 600 metres sobre el nivell del mar.
Després de realitzar la verema manualment, el vi va fermentar durant 17-22 dies en dipòsits d'acer inoxidable a una temperatura controlada de 22-26ºC. Les posteriors maceracions van ser de 30 dies. Pel que fa a la criança, Coma d'en Pou Bàrbara Forés va romandre durant 15 mesos en bótes de roure francès d'Allier.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O. Terra Alta
Vins negres denominació d'origen D.O. Terra Alta
La DO Terra Alta es constitueix el 2005. La zona de producció i elaboració de la DO Terra Alta està situada al sud de Catalunya, entre el riu Ebre i la frontera amb terres aragoneses i comprèn els 12 termes municipals de la comarca de la Terra Alta.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

ALTRES PRODUCTES DE … Celler Barbara Fores

Comprant

Barbara Fores Coma d'en Pou

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en 0,00€
X unit..