Don P.X.

Anyada:
1946
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Generós Pedro Ximénez
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
17,0º
Celler:
Bodegas Toro Albala
País:
Espanya
D.O:
D.O. Montilla - Moriles
Varietats:
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Montilla - Moriles   (Espanya - Andalusia i Extremadura)
  •   Stock
    DISPONIBLE
  • Has tastat aquest producte?
             
  • Guía Peñín 97/100
  • Puntuació Parker 100/100
97 100
Foto Don P.X. vi generós

Don P.X.

 
1973 95
1965 97
1958 98
1955 96
1946 97
 
1970 95
1958 97
1955 98
1946 100
1931 98

INFORMACIÓ D'INTERÈS Don P.X. 1946

NOTA DE TAST

Color: Negre "zahíno", amb matisos iodat. Dens.

Aroma: Càmfora, regalèssia, kirsch, xocolata negra, pal de grosella negra, nou moscada, ebenisteria, especiat, pa torrat, brioixería, crema d'avellanes, tabac...

Gust: Ampli, envoltant, vellutat, dolç, àcid, salat i amarg. Trobem gustos de fruita vermella que aporten frescor, gustos de fruits secs, avellana i ametlla torrada que aporten sobrietat i un fons de fusta que de forma subtil engloba el gust i el fa persistent.

MARIDATGE

Postres de xocolata negra, sol després dels àpats, amb pastís d'ametlla, postre de cafè i formatges.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Des de l'inici de la verema fins a finals d'agost, el raïm Pedro Ximenez es porta a terreny sorrenc per realitzar el procés de pansificació. En la seva elaboració, complexa per ser raïm pansificat, es fa servir premsa hidràulica. S'obté un most dolç perquè, després de la seva fermentació parcial, se li afegeixi alcohol vínic rectificat de primera qualitat, reposant com a mínim un any en dipòsits inoxidables per la decantació, ja que aquest vi no està sotmès a filtracions degut a la seva alta densitat.

Don P.X., vi generós D.O. Montilla - Moriles, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".