PARKER
D'un or palla a un ambre fosc, depenent de l'edat.
Fruita marcada, albercoc, mandarina, ocasionalment fruita tropical, roure, vainilla i aromes torrats. Mel, avellanes i codony. Molt complex.
Ric i untuós, se senten fruits secs, albercoc deshidratat, melmelada de pruna, espècies, canyella, safrà i regalèssia, de vegades flors. En general una combinació entre fruita i acidesa amb notes de melmelada de mandarina. De vegades un toc amarg que contribueix a l'harmonia. Final llarg i mític, inacabable.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.