Vallformosa Col·lecció Brut Nature Reserva

Anyada:
2014
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Blanc Gran Reserva Brut
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
12,0º
Celler:
Caves Vallformosa
País:
Espanya
D.O:
D.O. Cava
Varietats:
Chardonnay, Parellada
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Cava   (Espanya - Catalunya)
Foto Vallformosa Col·lecció Brut Nature Reserva vi escumós

Vallformosa Col·lecció Brut Nature Reserva

INFORMACIÓ D'INTERÈS Vallformosa Col·lecció Brut Nature Reserva 2014

NOTA DE TAST

Color: Net i brillant. Color groc palla amb reflexos verdosos, bombolla fina i constant amb la corona molt persistent. Molt agradable a la vista.

Aroma: En nas, trobem les notes punxants de fruita blanca, on sobresurten els aromes de poma, juntament amb tocs cítrics a pomelo que li confereixen un equilibri entre fruita i frescor molt bona. Cal destacar a més a més, les seves notes característiques de brioxeria i llevats, a causa de la seva criança.

Gust: Entrada en boca on es presenta sec i fresc, i amb una acidesa present que es ajudada per una bombolla fina i persistent. És agradable, untuós, molt viu i d'un paladar infinitament complex.

MARIDATGE

Ideal per aperitius, fumats, peixos i mariscos.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

El Cava Vallformosa Brut Nature Reserva Col·lecció és un vi escumós blanc de 12% Alc. elaborat pel celler Vallformosa a la zona de Vilobí del Penedès (Barcelona) i dins de la DO CAVA. El Cava Vallformosa Brut Nature Reserva Col·lecció s'elabora amb un cupatge de les tres varietats típiques del CAVA, Macabeu, Xarel·lo i Parellada, a més de Chardonnay, obtingudes de les vinyes més velles, de les 397 Ha. Que posseeix el celler . La verema de cada varietat es realitza en el seu moment òptim de maduració, el Macabeu a finals d'Agost, el Xarel·lo a mitjans de setembre, el Parellada la primera setmana d'octubre i el Chardonnay a principis de setembre. El raïm es transporta al celler, on es selecciona i, en dipòsits d'acer inoxidable, es fermenta a temperatura controlada, entre 14-16ºC. Acabada la fermentació de totes les varietats, es realitza el cupatge i el vi s'embotella al costat de les llevats i el sucre. Les Ampolles s'emmagatzemen al celler, on es realitza la fermentació i romanen durant uns 24 mesos en contacte amb les mares abans del degollament final.

Vallformosa Col·lecció Brut Nature Reserva, vi escumós D.O. Cava, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".