PEÑÍN
El seu color és groc pàllid, malgrat el llarg temps de criança.
Al nas és molt aromàtic i es poden percebre les fruites de les varietats del vi base perfectament conjugades amb les aromes de brioix, amb lleugeres notes fumades de fons a causa del torrat varietal de la xarello. És un punt torrat.
En boca destaca la seva finor i escumeja amb elegància, amb una nota de lleugera dolçor que ho arrodoneix, el torna melós. El pas per boca és brillant i complex.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.