NOTA DE TAST
Color
Net, límpid i brillant. Color groc pàl·lid. Molt agradable a la vista.
AROMA:
En nas es presenta seductorament afruitat. Les seves notes cítriques juntament amb les de la fruita blanca i els aromes florals de lavanda formen una simbiosi fantàstica.
GUST:
Entrada en boca amb una frescor que crea addicció. D'acidesa viva e impenetrable i la seva bombolla fina i delicada formen un conjunt extraordinari.
MARIDATGE
Ideal amb aperitius, amanides fresques, cebiches, i fumats.
ET POT INTERESSAR
Amb una empresa que porta sis generacions elaborant espumosos d'alta qualitat, és inevitable la necessitat de buscar innovació i diferenciació. Dues aptituds que, per sort, les porten de sèrie en Roc Gramona i en Leo Gramona, els dos membres més joves de la bodega.
En Roc és un enòleg que la col·laborat amb diferents bodegues per tot el món, i en Leo és un enginyer industrial que ha treballat com a consultor en intel·ligència de negoci. Junts llencen L'Enclós de Peralba, el seu projecte més personal on inclouen tendència, sostenibilitat i ecologia com a únic objectiu d'enriquir el territori del Penedès.
I com a mostra més que palpable, ens presenten L'Enclós de Peralba Pét-Nat, un espumós ancestral elaborat a partir de la varietat Malvasia de Sitges. Es tracta d'un raïm ideal per la creació d'espumosos, gràcies a la seva acidesa i baix pH, i que, mitjançant una agricultura orgànica i biodinàmica es mantenen totes les seves qualitats.
L'Enclós de Peralba Pét-Nat es tracta d'un espumós amb menys bombolla, grau alcohòlic moderat i una mínima intervenció. Tal com diuen els francesos, un petillant naturel de producció molt limitada que no té més pretensió que la d'aportar moments on poder gaudir-lo amb una excel·lent relació qualitat-preu.