Color groc pàllid, bombolla fina de rosari constant i escuma de gran persistència.
Molt fresc, destacant fruita blanca (poma àcida i pera) sobre notes de pell de cítric i flor blanca. De fons notes especiades provinents de la criança (canyella) i galeta.
En boca és un cava estructurat, ben recollit sobre lacidesa que tensa el conjunt dinici a fi. La bombolla desprèn sensacions de cremositat, donant volum i suavitat a lestructura que li confereix lacidesa i ampliant els aromes de fruita blanca i espècies que es repeteixen en boca. Final sec, que neteja bé, deixant una gran sensació de frescor.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.