Color rosat cirera amaduixat intens, ribet viu-blavós, i formació de rosari de bombolles integrada i constant, amb corona mitja.
Aromes marcadament fruitades, que recorden els fruits vermells i grosella (cirera, maduixa), notes madures (caramel, melmelada), pastisseria, notes làctiques
En boca, apareixen notes madures fruitades(cirera, maduixot), on destaca la presència de suaus tanins procedents de la maceració del vi base, amb final retrogust vegetal, mentolat, balsàmic i cremós, resultant potenciat el postgust.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.