NOTA DE TAST
Color
Vi de color groc pàl·lid.
AROMA:
Aromes varietals de fruita blanca ( pera i poma ) amb un fons de fines notes cítriques.
GUST:
Suau i equilibrat amb una delicada acidesa que li aporta frescor i vivacitat.
MARIDATGE
El podem prendre amb tapes o per acompanyar plats lleugers d' estiu ( amanides, plats freds, etc. ) així com marisc i peix blau, fantàstic com a copa de vi blanc per la seva baixa graduació alcohólica
Temperatura de servei de 6º a 8º C.
ET POT INTERESSAR
Serral està situat enmig de la Conca de Barberà, comarca d'arrelada tradició vinícola. Les restes arqueològiques romanes trobades a Sarral certifiquen l'existència d'aquesta cultura en la qual els vins tenien una gran importància. Però no serà fins a l'edat mitjana que el conreu de la vinya tindrà un paper de primer ordre. Una qualitat característica diferenciadora és el paper que van tenir els monjos del Cister i del Temple establerts a la comarca, els quals van transmetre la seva experiència.
El celler construïda el 1914 sota els auspicis de la Mancomunitat de Catalunya és obra de l'il·lustre arquitecte Pere Domènech i Roura, fruit de l'esforç solidari de la pagesia local per aixecar una edificació racional, de gran valor arquitectònic, pionera pel que fa a la incorporació a la indústria agrària de condicions tècniques, constructives i enològiques.
Elaboració:
Vi jove de tall mediterrani, elaborat a partir de mostos flor que són desfangats estàticament i fermentats a molt baixa temperatura per extreure tot el seu potencial aromàtic.
Raïm: 85% Macabeu i 15% Parellada.
molt bo, ideal per l'estiu