Net i brillant, de tonalitat groc pàl.lid amb reflexos verd clar. Llàgrima fina i força glicèric.
Fresc i complex, presenta una notable expressió varietal, amb una bona intensitat aromàtica destacant la presència de fruita tropical, pinya madura, maracujà, al costat de fresques sensacions de matisos cítrics ( llima, aranja ). Tot això, al costat d'un intens conjunt d' aromes balsàmics i anisats, propis de la sauvignon blanc.
La seva entrada és suau, llaminera, amb volum i una certa densitat. Té un pas afruitat, sucós, envoltant, amb un subtil matís d' amargor, deixant sentir frescor. Acidesa de marcat caràcter cítric; final llarg i persistent amb sedoses expressions afruitades i un agradable toc de fonoll.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.
Un vi blanc que és molt agradable i no cansa de beure'l, amb un bon cupatge i l'encertada introducció de la varietat picapoll, autòctona del Pla de Bages. Molt recomanable.