Marko

Tipus:
Blanc Jove
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
13,0º
Firma comercial:
Oxer Bastegieta Zenigaonaindia
País:
Espanya
D.O:
D.O. Bizkaiko Txakolina
Varietats:
, Ondarrabi Zuri
Al.lèrgens:
Conté sulfits
Vins D.O. Bizkaiko Txakolina   (Espanya - País Basc)
Foto Marko vi blanc

Marko

 
2018 92
2016 91
   
   
   
 
2017 90
2012 91
   
   
   

INFORMACIÓ D'INTERÈS Marko

NOTA DE TAST

Color: Groc intens, amb algun reflex palla, net, transparent i brillant.

Aroma: El nas fresca amb un caràcter fruiter en què predomina la poma verda, pera, aranja i tarongina.

Gust: En boca és saborós, es nota la untuositat de la feina de lies amb un final sec i lleugerament mineral, de bona longitud, persistent.

MARIDATGE

Idéal avec un Marmitako, Bacalao al pil-pil, bœuf de mer "Txangurro" dans un salpicón ou garniture, y compris des légumes cuits et cuits, des haricots basques, d'innombrables plats de la cuisine basque-Saint-Sébastien.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Oxer sempre ha volgut elaborar vins a Rioja Alabesa i el 2005 es va a Laguardia convençut de la singularitat d'aquella zona. Convençut de la singularitat, Oxer inverteix cada cèntim en comprar velles parcel·les.
Les vinyes a la Rioja Alabesa es treballen orgànicament en agricultura regenerativa. Home i mula treballen el terreny amb gran cura i respecte per les vinyes velles. Tant el nom com l'etiquetatge es realitza amb un esperat detall, des del significat a l'simbolisme, expressant a la perfecció amb les seves etiquetes que tracten d'expressar el seu univers. Tot el treball meticulós a les vinyes i celler acaben en vins elegants i frescos.

MARKO - Els bascos tenen un gran respecte per la natura i per el caserio en què viuen, als quals els donen nom. Marko és el nom de la masia familiar de Oxer, el qual està envoltat per la vinya utilitzat per a aquest vi.
Va ser elaborat per mostrar el potencial que tenen els raïms de la regió quan es recullen més tard del que és habitual, donant un resultat d'un txakolí amb un estil més madur i seriós. Les vinyes es troben a Kortezubi, un petit poble de Biscaia proper a la costa, famós per les seves coves prehistòriques patrimoni de la Unesco. Sòl de la vinya argilo-calcari.

Elaboració:
Fermentació espontània en dipòsits d'inox amb les seves pròpies llevats. El vi es passa 3 mesos en contacte amb les seves mares amb bâtonnages diaris que aporten un major caràcter.
Varietats: 60% Hondarribi Zuri Zerratia (Petit Courbu), 40% Hondarribi Zuri (Gros Courbu).

Marko, vi blanc D.O. Bizkaiko Txakolina, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".