Tendència cap al groc palla amb reflexos daurats, límpid i amb bona intensitat visual. Indicatiu d'un vin blanc madur, amb estructura.
En nas mostra una gran finor i elegància. Apareixen aromas florals, especialment flors blanques i roselles (honeysuckle) segons les notes del celler. També emergents són tons de fruita blanca madura - meló groc, ametlla dolça - i notes suau d'eucaliptus en algunes anyades. Hi ha una marcada mineralitat, "tight and racy minerality", com descriu la casa, que vibrà sota l'obra de la fusta. Amb aireig, l’aroma es fa més complex, amb notes de fruita confitada i una noblesa floral.
En boca es percep amb una acidesa ben integrada i reflecteix una textura seriosa i amb tensió. El pas és ferm i compacte, amb la mineralitat "racy" que confereix verticalitat i frescor. La fusta està present però ben domada: “though the oakiness on the palate” - no domina sinó que aporta estructura. El final és llarg, persistent, amb retrogust mineral i una petita complexitat de fons floral o amarg lleu que recorda ametlla amarga.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
ABANS DE CONTINUAR...
En canviar de país de destinació, els preus poden variar a causa dels diferents impostos que s'hi apliquen.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.