VINS BLANCS

TOTES LES DENOMINACIONS D'ORIGEN

El vi blanc s’obté majoritàriament de la fermentació de mostos de raïm blanc, en menor mesura també hi ha blancs elaborats amb varietats de raïm negre anomenats “Blanc de Noirs”, en aquests casos normalment hi haurà una decoloració del most. Les etapes importants en la vinificació del blanc inclouen el derrapat i trepitjat del raïm després de la verema. Es premsarà el raïm per obtenir el most i així poder dur a terme la fermentació. Tot i que els blancs més corrents són joves i no han patit envelliment, la criança en bótes de roure o dipòsits en l’elaboració d’aquests vins es un fet habitual.

 
 

VINS BLANCS PER VARIETAT

 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".