Groc palla pàl·lid i brillant.
Complex i elegant on predomina la fruita blanca madura (meló, pera) i tropical (pinya) amb un fons floral i mel de flors (ginesta). Apareixen també les notes a fusta (vainilla, coco) aportades per la bóta nova durant la fermentació i criança, molt integrades amb la fruita.
En boca té una entrada suau, elegant i de gran finor amb una acidesa llarga que li dóna frescor. Apareix també la fruita fresca (pinya) ben integrada amb les notes torrades aportades per la bóta. Té un final de boca fresc, saborós i rodó.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.