ca
Foto Creu de Lavit Blanc vi blanc
Vins D.O. Penedès
 

Creu de Lavit Blanc

0,75 L. I
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Calendari d'anyades
  • Tipus: Blanc Criança
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 13,0º
NOTA DE TAST
Color

Groc palla pàl·lid i brillant.

AROMA:

Complex i elegant on predomina la fruita blanca madura (meló, pera) i tropical (pinya) amb un fons floral i mel de flors (ginesta). Apareixen també les notes a fusta (vainilla, coco) aportades per la bóta nova durant la fermentació i criança, molt integrades amb la fruita.

GUST:

En boca té una entrada suau, elegant i de gran finor amb una acidesa llarga que li dóna frescor. Apareix també la fruita fresca (pinya) ben integrada amb les notes torrades aportades per la bóta. Té un final de boca fresc, saborós i rodó.

MARIDATGE
Amb gastronomia mediterrània com unes verduretes a la brasa ("graellada de verdures"), plats amb més sabor gustatiu, una selecció de fumats tant embotits, formatges o peixos (tàrtar de salmó fumat) o un arròs caldós amb marisc.
ET POT INTERESSAR
L'any 1998 sortia per primera vegada a la llum el CREU de LAVIT. Darrere d'aquest vi s'havien posat moltes il·lusions per part de l'equip d'enòlegs i viticultors de "Segura Víudas" pel que significava l'atreviment de crear un varietal de Xarel·lo, amb llarga criança en fusta i elaboració complexa. La Vinya: Les vinyes procedeixen de diverses finques. A la finca "El Molí", les vinyes de 51 anys. A la finca "La Figuera", les vinyes de 56 anys. ELABORACIÓ: Aquest vi és el resultat d'un assemblage de diversos vins Xarel·lo vinificats per separat. Vi Xarel·lo fermentat en bóta: Després d'un desfangat estàtic a una temperatura de 14 º C, el most va passar directament a bótes noves de roure francès, roure americà i d'acàcia, on va realitzar la fermentació, i on va romandre durant 5 mesos. En aquest temps es va realitzar el "batonnage". Vi Xarel·lo fermentat en dipòsit: Aquest most es desfangat estàticament i es fermenta en dipòsits d'acer inoxidable a 14 i 16 º C. El vi roman durant 3 mesos amb les seves mares en el mateix dipòsit que va fermentar. El Creu de Lavit és 20% Xarel·lo fermentat en barrica i 80% Xarel·lo fermentat en dipòsit.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O. Penedès
Vins negres denominació d'origen D.O. Penedès

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

Comprant

Creu de Lavit Blanc

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..