ET POT INTERESSAR
Producte resultant de la reducció conjunta de Vi Pedro Ximénez i Most de raïm.
Després d'una acurada selecció dels millors Vins i Vinagres de Xerès s'elabora lentament una reducció densa i aromàtica. Aquest producte innovador ha estat desenvolupat pensant en la necessitat actual dels xefs de disposar d'una salsa llesta per utilitzar, tant com a condiment, com per decoració. Només unes gotes són suficients per donar un toc personal i exclusiu als seus plats.
La Salsa al Vi Dolç Pedro Ximénez està especialment indicada per acompanyar o decorar carns com l'ànec o la vedella, patès, carpaccio i tota mena de postres, especialment fruita natural i gelats.
Intens aroma de vinagre de xerès, amb barreja de notes balsàmiques, en boca és persistent i agradable al paladar.
Aspecte net, brillant i dens. Color caoba fosc. Aromes de caramel, panses, xocolata i pastisseria en equilibri perfecte amb les aromes més clàssics de vi Pedro Ximénez. En boca es tracta d'un producte dens i viscós amb barreja de sabors a panses i caramel.