Coneix-nos! visita el nostre website corporatiu vinsilicorsgrau.com

Nosaltres

Vins i Licors Grau és una empresa familiar que té els seus origens a mitjans del segle XX. La seva història es remunta al 1951, quan Miquel Grau i Lluís, pare de Jordi Grau i Dillet, obre les portes d'una bodega-taverna al carrer Palamós de Palafrugell on es venen i reparteixen a domicili vins a granel.

Quinze anys més tard, al 1966, Jordi Grau, que per aquells temps era estudiant de música, s'involucra en el negoci familiar. L'any 1969, per tal d'ampliar els seus estudis musicals, es trasllada a Barcelona on estudia al Conservatori de Música. Per finançar-se els estudis compra caixes de vi que després revèn a Palafrugell. Així és com coneix Maria Dolors Segarra i Farré, la qual treballa en un establiment de representació de vins a Barcelona regentat per la seva família provinents del Penedès. Contrauen matrimoni l'any 1974.

El matrimoni Grau-Segarra s'instal.la a Palafrugell on treballa al negoci familiar introduint-hi els productes embotellats. L'1 d'agost de 1977 Jordi Grau i Maria Dolors Segarra obren el seu propi negoci, unes noves instal.lacions de 1.200 m2 al carrer Manufactures del Suro de Palafrugell dedicades a la distribució de vins i licors embotellats.

Durant la dècada dels 80, el negoci es va ampliant: creixen les instal.lacions i les distribucions de productes en exclusiva per tota la província de Girona. A principis del 1987, neix una empresa filial, la Distribuidora Gironina, S.A. (DIGISA) que es dedica únicament a les distribucions en exclusiva. El mes de juny d'aquell any s'inaugura un magatzem logístic a Figueres amb l'objectiu de donar un millor servei a la zona fronterera i de l'Alt Empordà.

L'empresa continua creixent durant els 90 per fer el salt definitiu ja entrat el nou mil.leni. Coincidint amb la incorporació de Sergi i Jordi Grau i Segarra, la nova generació, el 20 de maig de 2003 s'inauguren les actuals instal.lacions de Vins i Licors Grau amb 4.500 referències entre vins i licors que s'amplien amb poc temps fins a les 12.000 actuals. Aquestes noves instal.lacions tenen 15.000 m2 entre zona edificada, jardins i pàrkings i es troben al carrer Torroella nº 163 de Palafrugell. Per iniciar aquesta nova etapa, es celebra una gran festa d'inauguració amb l'assistència de més de 2.500 persones entre convidats i personalitats. La presentació de l'acte va ser conduïda pel periodista Ramon Pellicer i l'encarregat d'inaugurar les noves instal.lacions va ser el Conseller de Treball, Indústria, Comerç i Turisme de l'època, l'Honorable Sr. Antoni Fernández Teixidó.

L'any 2009, s'inicia la venta on line per internet amb la pàgina: www.grauonline.com. El client pot escollir qualsevol de les 12.000 referències entre vins i licors, i tenir-la a casa en menys de 48 h a qualsevol punt d'Espanya o d'Europa. Per recolzar i promocionar aquest nou projecte, es realitza un espot publicitari amb la model malaguenya Elisabeth Reyes, Miss Espanya 2006 i Reina del Cava 2009. La campanya es difon per televisió a Antena 3, Cuatro, TV3, C33 i també a radio d'àmbit estatal. Els darrers anys, el projecte ha rebut diferents reconeixements i s'ha consolidat com una de les botigues virtuals de referència en el seu sector

Jordi Grau i Dillet - Director General Mª Dolors Segarra Sergi Grau i Segarra Jordi Grau i Segarra Familia Grau Antic magatzem Magatzem logístic Figueres Vins i Licors Grau avui Plantilla; Distribució Inauguració de Vinacoteca Inauguració de Vinacoteca Inauguració de Vinacoteca Inauguració de Vinacoteca
 
NECESSITES AJUDA?