Ten Tanqueray

Tipus:
Ginebra
Capacitat:
0,70 L.
Graduació:
47,3º
Firma comercial:
Diageo
País:
Gran Bretanya
OFERTA
Foto Ginebra Ten Tanqueray

Ten Tanqueray

INFORMACIÓ D'INTERÈS Ten Tanqueray

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Charles Tanqueray crear la millor ginebra del món el 1830, i avui dia se segueix fabricant a partir de la mateixa recepta clàssica i atemporal. El seu següent creació va ser Tanqueray No. Ten, que va establir l'estàndard a convertir-se en la primera ginebra ultra-premium. A cada ampolla apareix un segell amb el nom de Charles Tanqueray com a símbol de qualitat i de més de 180 anys d'experiència en l'art de la destil·lació. La base de l'ampolla de Tanqueray No. Ten és similar a una espremedora de cítrics, una al·lusió a les llimes fresques mexicanes, les taronges de Florida i les aranges roses que es destil·len en cada lot de ginebra.
Tanqueray No. Ten Gin passa per quatre destil·lacions amb les plantes estàndard per ginebra de Tanqueray: ginebre refrescant, coriandre picant, angèlica aromàtica i regalèssia dolça. A continuació s'afegeixen fruites cítriques fresques, com llima, taronja i aranja rosa, juntament amb flors de camamilla, al Tiny Ten, l'alambí del que pren el seu nom la beguda.

Es gaudeix millor amb tònica, molt gel i una rodanxa d'aranja rosa, o amb vermut sec i un toc d'aranja rosa per degustar un Martini perfecte.

Tanqueray No. Ten Gin també ha rebut nombrosos premis, inclosos els recents guardons de The World 's 50 Best Bars (Informe sobre marques 2016 de la revista Drinks International). Va ser nomenada la ginebra més influent, la més venuda i el licor favorit dels bàrmans.

Ginebra Ten Tanqueray, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?