ET POT INTERESSAR
Estem davant d'una ginebra de sorprenents característiques ideada al cor de Londres, a Notting Hill.
Martin Millers està destillada en un alambí exclusiu (que fins i tot disposa de nom propi, Àngela) que va ser feta fa més de 100 anys a mà per John Dore & Co, el "Rolls Royce" dels tornejadors d'espirituosos. La destillació la realitzen a la manera tradicional, per tandes, el mateix que s'utilitza per al whisky de Malta. I trien només una petita part del cor de la destillació. En la seva composició, a més de baies, herbes, arrels i espècies, trobem taronja, pell de llimona, canyella, coriandre i nou moscada.
El fruit d'aquesta destillació s'envia a Islàndia per barrejar-se amb la que ells consideren l'aigua més pura i tova del món. Mentre moltes de les ginebres seques són barrejades amb aigües desmineralitzada de la xarxa comú, Martin Millers desplaça tot el fruit de la seva destillació cap a Islàndia per fer la mescla. Diuen d'aquesta aigua que està filtrada per la lava glacera, arribant a ser molt més pura que certes aigües embotellades que trobem en el mercat.
És una ginebra molt suau, neta al paladar i amb cridaneres notes de cítrics i ginebró. L'entrada en boca està marcada per una seca fruitositat plena de notes cítriques que, amb el seu cos mitjà, ens envaeix de cremositat de cítrics, llimona, notes de violetes i gotes de cogombre. Finalment amb un llarg postgust, fruitós i delicades notes d'herba acabada de tallar.
Punt aromàtic perfecte