Martin Miller's Arctic Clarity

Tipus:
Ginebra
Capacitat:
0,70 L.
Graduació:
40,0º
Firma comercial:
Zadibe
País:
Gran Bretanya
Foto Ginebra Martin Miller's Arctic Clarity

Martin Miller's Arctic Clarity

INFORMACIÓ D'INTERÈS Martin Miller's Arctic Clarity

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Estem davant d'una ginebra de sorprenents característiques ideada al cor de Londres, a Notting Hill.
Martin Miller’s està destil•lada en un alambí exclusiu (que fins i tot disposa de nom propi, Àngela) que va ser feta fa més de 100 anys a mà per John Dore & Co, el "Rolls Royce" dels tornejadors d'espirituosos. La destil•lació la realitzen a la manera tradicional, per tandes, el mateix que s'utilitza per al whisky de Malta. I trien només una petita part del cor de la destil•lació. En la seva composició, a més de baies, herbes, arrels i espècies, trobem taronja, pell de llimona, canyella, coriandre i nou moscada.
El fruit d'aquesta destil•lació s'envia a Islàndia per barrejar-se amb la que ells consideren l'aigua més pura i tova del món. Mentre moltes de les ginebres seques són barrejades amb aigües desmineralitzada de la xarxa comú, Martin Miller’s desplaça tot el fruit de la seva destil•lació cap a Islàndia per fer la mescla. Diuen d'aquesta aigua que està filtrada per la lava glacera, arribant a ser molt més pura que certes aigües embotellades que trobem en el mercat.
És una ginebra molt suau, neta al paladar i amb cridaneres notes de cítrics i ginebró. L'entrada en boca està marcada per una seca fruitositat plena de notes cítriques que, amb el seu cos mitjà, ens envaeix de cremositat de cítrics, llimona, notes de violetes i gotes de cogombre. Finalment amb un llarg postgust, fruitós i delicades notes d'herba acabada de tallar.

VALORACIÓ DELS NOSTRES CLIENTS

Fes la teva valoració
 
Usuari:
Eduardo Junyent
Data:
04/06/2020
         

   Gin tipo London, seca y no muy aromatizada, de buena calidad a precio razonable. Muy adecuada para un gin-tonic clásico.

Ginebra Martin Miller's Arctic Clarity, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?