ET POT INTERESSAR
Destillada a Anglaterra per prestigiosos destilladors amb més de cent anys dexperiència, Jodhpur es concebut com una London Dry Gin la recepta de la qual sobté dels macerats de 13 botànics diferents. El procés dembotellament aconsegueix que conservi tota la integritat aromàtica que saconsegueix gràcies a alambins tradicionals on es produeix. Per la composició aromàtica de Jodhpur destaquen, entre daltres, les següents plantes: angèlica de Sajona, angèlica de Bèlgica, ametlla amarga, coriandre de Bulgària, coriandre de Marroc, escorça de càssia, baies de ginebre, pell de llimona, arrel de regalèssia, arrel dorris, pela de taronja, pel daranja i gingebre. Cada un daquests tretze botànics sencarrega daportar a la ginebra una combinació de notes amargues però a la vegada fresques i dolces, un aroma herbaci especiat i un perfum cítric que es complementa en un perfecte destillat que resulta molt agradable al paladar. Durant el procés de producció, Jodhpur passa per quatre destillacions, la última de les quals es fan en presència de macerats cítrics durant set dies. Aquesta quarta destillació és la que li aporta personalitat i caràcter cítric que la converteix en una ginebra dalta gamma.