Com Comprar a Grau Online?

 • Pots consultar les Condicions de Compra fent clic aquí.

 • 1. Busca el teu Vi, Cava o Licor

  Existeixen moltes maneres de trobar l'ampolla de Vi, Cava o licor que busques a Grau Online. Ho pots fer d'una manera inicial a la nostra pàgina web per tipologia: Vi negre, Vi rosat, Vi blanc, Vi escumós, Vi generós, alcohol, altres, lots i regals i Ofertes, una vegada trobis la categoria que busques, a Grau Online et continuem guiant a través de les Denominacions d'Origen en el cas dels vins.

  Si tot i així no trobes l'ampolla que busques, la podràs trobar introduint el nom de l'ampolla al buscador que trobaràs en tot moment a la pàgina web.

  En el cas de que ho necessitis també podràs utilitzar el filtre de Grau Online, per tal d'acurar al màxim la teva recerca i fer-la més fàcil. Podràs filtrar per preu, recomanació, origen, denominació, tipus i varietat.

 • 2. La llista de Desitjos

  La nostra web de venda online de Vins, Caves i Licors també incorpora una nova funcionalitat: la llista de desitjos. A través d'aquesta eina, podràs afegir i consultar els vins o licors que t'agradaria comprar en un futur, o bé per registrar la teva llista habitual. Afegeix els que sols comprar i els tindràs sempre a mà per no haver-los de buscar.

 • 3. La meva cistella

  Quan trobis el teu vi, cava o licor només has de clicar al botó afegir al cistell, automàticament s'afegirà a la teva cistella. Un cop completada la teva llista podràs accedir a aquesta amb el botó "veure compra". Per a adquirir els productes, hauràs d'escollir l'opció passar per caixa, si per al contrari prefereixes continuar comprant, podràs continuar amb el mateix procés clicant al botó corresponent.

  Ja has realitzat alguna compra amb nosaltres? Afegeix les teves dades d'accés i finalitza la compra.

  És la teva primera compra amb nosaltres? Registra les teves dades i podràs comprar els teus productes, també et servirà per no haver-los d'introduir la propera vegada.

  Un cop hagis introduït les teves dades, hauràs d'escollir la forma de pagament. Podràs escollir entre targeta de crèdit o dèbit (Visa, MasterCard), o bé a través de transferència bancaria. Tingues en compte que comprar vins, caves o licors a Grau Online és totalment segur, ja que utilitzem el sistema de seguretat digital Thawte.

  Recorda que a través del teu compte, podràs consultar totes les compres que hagis realitzat a Grau Online, així com la teva llista de desitjos.

  Per últim, revisa la teva compra, modifica-la si és necessari, clica el botó finalitzar compra i en menys de 24-48h, depenent de la dirección d'entrega, podràs gaudir de les teves ampolles.

  Els nostres vins i licors recomanats també t'ajudaran en tot moment per a la teva elecció.

 • 4. Grau Online a les Xarxes Socials

  Ens podràs trobar i seguir a Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube i Google+.

 
NECESSITES AJUDA?