ET POT INTERESSAR
Damm completa la seva gamma despecialitats amb Weiss Damm, elaborada segons la recepta alemanya original dels mestres cervesers de Baviera del s.XVI, Weiss Damm es caracteritza per incloure el blat en la seva elaboració, que li confereix un cos intens i un gust ple de matisos afruitats i fons especiats; a més dun aspecte tèrbol i blanquinós. Amb el llançament de Weiss Damm, la companyia aporta al mercat una cervesa de blat, molt consumida a la zona central dEuropa i amb un gran creixement a la resta del món.
Aquest estil de cervesa elaborada a base de blat va néixer de la mà dels mestres cervesers de Baviera al segle XVI. En aquest tipus de cervesa, el llevat no és filtrat (heffe-weissbier), cosa que confereix una aparença tèrbola i de color groc pàllid, que és la raó per la qual la cervesa va ser batejada popularment amb el nom de Wiessbier, cervesa blanca.
Weiss Damm recupera la recepta original de les cerveses de blat alemanyes per elaborar una autèntica Weissbier, amb totes les seves característiques úniques i excepcionals.
Weiss Damm és una cervesa tèrbola de color groc pàllid, descuma cremosa, densa i molt persistent, amb 5,0% Vol. De cos intens, amb un gust ple de matisos afruitats, com de plàtan, préssec de vinya madur i pell de taronja. En el seu fons especiat ressalta el clau. Al degustar-la, es mostra carbònica, delicada i subtil. El gust del blat maltejat es combina al paladar amb una lleu acidesa molt refrescant. Weiss Damm és una cervesa que convida a gaudir dels seus intensos aromes i a degustar-la lentament per apreciar tota la seva complexitat.
Es recomana servir-la a 7ºC, en un got llarg, per mantenir durant més temps les perles dàcid carbònic que sescapen i per accentuar la sensació de frescor i el seu gust guspirejant.