Marques de Riscal Reserva (pack fusta 6 u.)

Anyada:
2015
 
Calendari d'anyades
Tipus:
Negre Caixes regal
Capacitat:
0,75 L.
Graduació:
14,0º
Celler:
Marques De Riscal Rioja
País:
Espanya
D.O:
D.O.Ca. Rioja
Vins D.O.Ca. Rioja   (Espanya - La Rioja)
Foto Caixes regal Marques de Riscal Reserva (pack fusta 6 u.)

Marques de Riscal Reserva (pack fusta 6 u.)

 
2013 91
2012 92
2011 92
2010 92
2008 90
 
2010 89
2005 90
   
   
   

INFORMACIÓ D'INTERÈS Marques de Riscal Reserva (pack fusta 6 u.) 2015

NOTA DE TAST

Color: Color cirera intens amb vora ataronjat.

Aroma: Aromes de fruita gebrada (pruna, orellanes), aromàtic (espígol, tocs herbacis), fons de cuir, especiats (canyella, clau, pebre).

Gust: Molt fluid i amb gran textura, gran equilibri fruita-fusta, amb amabilitat, final de boca llarg amb records de cuir i espècies.

MARIDATGE

Aquest vi marida bé amb pernil, formatges no molt curats, guisats amb salses no gaire especiades, llegums cuites o cuinades, aus, carns vermelles, carns a la graella i rostits.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Després de 150 anys de gran experiència, el seu encert i clau d'èxit ha estat el combinar com ningú la seva llarga tradició i assentada marca amb la regeneració i adaptació als temps actuals de totes les seves instal•lacions i, més important, la modernització de la seva gamma de vins . Una casa que, d'alguna manera, sempre ha estat avançada al seu temps, una casa que ha sabut prendre riscos, encertats i amb enfocament, sense perdre el seu bagatge cultural. Mostra d'això són ara la seva aposta i incursió "primerenca" a Rueda, el seu Barón de Chirel, el seu nou celler, el seu renovat vi reserva i els seus nous vins de finca.

Fundada l'any 1858 per Camilo Hurtado de Amézaga, Marqués de Riscal, s'alça com una de les marques més reconegudes i històriques del món del vi de Rioja i espanyol, ara gairebé més per la valenta, arriscada i moderna ampliació del celler amb hotel, a càrrec de Frank Gehry que, sense cap mena de dubte, representa una aposta molt encertada a l'estil Guggenheim, amb gestió internacional i spa amb vinoteràpia.

Guia Peñín 2010: 90/100 punts (Marqués de Riscal Reserva 2005)

Caixes regal Marques de Riscal Reserva (pack fusta 6 u.), és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?