Vermouth Perucchi Gran Reserva

Tipus:
Vermouth
Capacitat:
1,00 L.
Graduació:
15,0º
País:
Espanya
Foto Aperitiu Vermouth Perucchi Gran Reserva

Vermouth Perucchi Gran Reserva

INFORMACIÓ D'INTERÈS Vermouth Perucchi Gran Reserva

NOTA DE TAST

Color: Daurat, intens, brillant, tonalitats ambre, característiques d'un Gran Reserva.

Aroma: Intens, delicat, barreja vegetal no identificada amb finals de roure i fruits secs. Persistent amb una composició suau i agradable recordant els aromes dels antics i excepcionals vermouths.

Gust: Equilibrat, lleugerament amarg, suau a l'paladar, molt agradable, soliéndose degustar durant un llarg període de temps, tranquil. El pas és excepcional, únic i un autèntic plaer.

MARIDATGE

Ideal com a aperitiu per excel·lència, infinitat de productes, tota la diversitat de antipasto italià, entrants, de totes les procedències de diferents països. Verduretes fregides, fregits de peix, tempures de peixos, embotits, formatges, marisc., etc.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

VERMUT PERUCCHI
A mitjans del segle XIX es va produir a Espanya, per primera vegada, el licor fruit d'una barreja artesanal de vins, misteles, herbes, plantes i arrels. En essència, el primer vermut.
Augustus Perucchi va ser el responsable d'aquella pionera elaboració i el pare fundador, en 1876 segons els documents més antics que es conserven a la Cambra de Comerç de Barcelona, del celler.

VERMUT PERUCCHI GRAN RESERVA
Únic vermut amb més de 50 botànics naturals segons la recepta d'Augustus Perucchi, sense conservants ni colorants. Elaborat pel sistema de soleres en grans barrils de 9.000 L. amb les mares de 1876. Procés de 3 anys.

VALORACIÓ DELS NOSTRES CLIENTS

Fes la teva valoració
 
Usuari:
Joan Boada i Reig
Data:
25/01/2021
         

   Vermut excelent, el millor que he provat.
Servei d´entrega a domicili molt rápid i eficient.

Aperitiu Vermouth Perucchi Gran Reserva, és un dels més de 9000 productes que trobaràs a la nostra botiga online.

 
NECESSITES AJUDA?