De color gerd, amb molta intensitat.
El seu aroma a fruita fresca, que durant els seus primers mesos en ampolla és de poma i maduixa, passarà a plàtan cap als primers freds del proper hivern.
El seu paladar és suau, omplint la boca amb una sensació de plenitud, a més apreciem suficients tanins per obtenir un rosat robust, fort de paladar, que es comporta com un negre.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.