Vins negres varietat Xarel·lo

Varietat blanca autòctona del Penedès que es coneix també com Pansa Blanca a Alella, Cartoixà al Priorat i Premsal Blanc a Mallorca. Es caracteritza per tenir una producció regular i equilibrada, ser molt resistent a la sequera i raïms amb forma ovoïdal. Junt amb les varietats blanques Macabeu i Parellada, formen el cupatge clàssic en l’elaboració del Cava. També es produeixen monovarietals amb notable grau alcohòlic i remarcable acidesa. La potència aromàtica serà moderada i es distingiran aromes a florals, fruita blanca, cítrics i apunts minerals.
 
(2 productes)
 
S'han trobat 2 productes
 
NECESSITES AJUDA?

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers, per millorar la teva experiència i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació, consulta la nostra "Política de cookies".