En servir a la copa apreciem ràpidament un color robí amb reflexos porpres i brillants (una perfecta combinació de joventut i criança).
En nas ens sorprenen aromes afruitats equilibrats amb els aromes propis de la bóta. Una bona harmonia aromàtica entre fruits negres, com mora i nabiu, sobre un fons de raïm madur, amb records de regalèssia i vainilla. També es poden apreciar aromes especiats (pebre blanc i curri) adornats amb un cert dolçor a canyella.
Agradable en boca, l'acidesa està ben compensada amb la sensació tànica. Un taní molt dolç acompanyant de la glicerina que fa, si cap, més rodó el vi.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.