De color porpra intens, amb ribet violeta, net i brillant. S'intueix jove.
De primeres hi trobem aromes de fruita vermella com el gerd i la cirera, fruita negra com la grosella i el nabiu. Poc a poc apareixen notes herbàcies i vegetals, records de terra humida, d'espècies com el pebre negre que potencia tons balsàmics d'herbes aromàtiques com el cap d'ase, l'espígol i de regalèssia, entre d'altres.
Entrada lleugera i sedosa gràcies a la marcada acidesa i la verdor d'una collita primerenca, amb pocs dies de maceració amb les pells que moderen la tanicitat. D'un sagnat delicat en destaca la fruita vermella de nou, que contrasta amb una subtil astringència.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.