Net i brillant. Color vermell amb reflexos granats amb molta intensitat. Molt agradable a la vista.
Deliciosament complex i amb bona intensitat. Predominen les notes balsàmiques de regalèssia i pebre, on s'equilibren a la perfecció amb els aromes de fruites, concretament de cirera negra i móra.
Complexitat en el seu màxim estat. Entrada en boca on la fruita és manifesta amb tota la seva plenitud, essent pesant i infinitament agradable, amb un rere fons d'espècies fumades. Molt llarg en boca i persistent.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.