Color vermell granat, amb vora violeta, de capa mitjana. Net i molt brillant.
Fase olfactiva de gran intensitat i millor complexitat, amb predomini de notes terciàries (pedra molla) i elegants notes reductives (sotabosc, trufa). Bon fons afruitat, on destaquen aromes de mores junt amb records de regalèssia i fines fustes (caixa de cigars). Molt complex i d'extrema personalitat.
Atac en boca amable i saborós, que dóna lloc a un pas de gran equilibri, on l'elegància i la finura s'imposen a la potència.Fresc, de taní suau i sobretot, molt gastronòmic. Càlid postgust, llarg i de gran plasticitat.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.