Net i brillant. Color cirera picota amb reflexos violacis. Intensitat de capa mitjana, agradable a la vista.
En nas és molt aromàtic amb presència de fruits del bosc i amb un rere fons d'espècies dolces juntament amb notes de coco a causa de la seva estada en bótes de roure americà durant 12 mesos.
Entrada en boca on es presenta un vi equilibrat, fi i fresc al mateix temps, apareixen de nou les notes de fruita vermella i negre que es manifestaven en nas. Vi molt fàcil de beure, llarg i amb bona persistència.
MUY RECOMENDABLE . LO QUE TE MATA ES LO QUE TE GUSTA MAS DE TODO
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.
Es el vino que voy a descorchar cuando me siente en el Trono de Hierro.