PARKER
PEÑÍN
Net, límpid i brillant. Color vermell cirera picota amb reflexos violacis. Presenta una intensitat de capa mitjana-alta. Molt agradable a la vista.
Entrada en nas on es presenta amb molt bona complexitat. Destaquen una bona presència de notes a fruits vermells, com els gerds, la grosella, cirera i la maduixa. Aquesta carta de presentació d'aromes primaris es troben perfectament sintonitzats amb les notes balsàmiques, com la vainilla i certs torrefactes aportats per la seva criança en bótes de roure francès.
En boca és l'equilibri personificat. Bona untuositat, amb sensacions vellutades. Tanins molt ben integrats i d'una elegància que només pot firmar la casa Arzuaga. Llarg, persistent i molt fresc.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.