PARKER
PEÑÍN
Net, límpid i brillant. Color vermell clar amb reflexos robí. Intensitat de capa mitjana/baixa. Agradable a la vista.
Entrada en nas sorprenent. Els aromes d'espècies li confereixen quasi tot el protagonisme, on el pebre blanc i el negre en són els responsables, juntament amb uns aromes molt expressius de pedra volcànica. Pels amants de la mineralitat aquest és sens dubte un vi a tenir en compte.
En boca es presenta amb una acidesa tremendament marcada, però on aconsegueix arrodonir-se gràcies a una bona frescor. Tanins fins que es desenvolupen amb un final marcat per la sapidesa i mineralitat.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.