ca
Foto Ignios Vijariego Negro vi negre
Vins D.O. Ycoden - Daute - Isora
 

Ignios Vijariego Negro

0,75 L. I Anyada: 2015, Bona
94 PARKER
Producte descatalogat
  • ASSEGURANÇA ANTI-TRENCAMENT
  • LLIURAMENT EN 24H/48H
  • Logotip Visa
  • Logotip de Mastercard
  • Logotip de Paypal
DETALLS
  • Anyada: 2015, Bona
  • Calendari d'anyades
  • Tipus: Negre Alta Expressió
  • Capacitat: 0,75 L.
  • Graduació: 14,0º
PUNTUACIONS PER ANYADES

PARKER

ANY PUNTUACIÓ
2017 94
2016 95
2015 94
2014 94
2013 93

PEÑÍN

ANY PUNTUACIÓ
2014 93
2013 94
NOTA DE TAST
Color

Net, límpid i brillant. Color vermell clar amb reflexos robí. Intensitat de capa mitjana/baixa. Agradable a la vista.

AROMA:

Entrada en nas sorprenent. Els aromes d'espècies li confereixen quasi tot el protagonisme, on el pebre blanc i el negre en són els responsables, juntament amb uns aromes molt expressius de pedra volcànica. Pels amants de la mineralitat aquest és sens dubte un vi a tenir en compte.

GUST:

En boca es presenta amb una acidesa tremendament marcada, però on aconsegueix arrodonir-se gràcies a una bona frescor. Tanins fins que es desenvolupen amb un final marcat per la sapidesa i mineralitat.

ET POT INTERESSAR
Borja posseeix prop de 6 hectàrees en propietat i alguna més arrendada a viticultors locals. Utilitza sempre llevats autòctons, vinifica les parcel·les per separat i utilitza el sulfurós únicament abans de l'embotellament. Fudres, ciment i bótes són les seves armes per a les criances, i la rapa un fidel aliat en les vinificacions. L'objectiu està molt definit: recuperar l'excel·lència del vi canari i deixar que la mineralitat dels sòls de Tenerife i els vents alisis impregnin les varietats tradicionals. Marmajuelo, listán negre, Vijariego o baboso negre són noms que tornen a sonar amb força a les illes gràcies a projectes com el de Borja. Pertànyer a una quarta generació de cellers canaris li va oferir el coneixement i la passió necessaris per a interpretar-les com cal. Els ceps tenen entre 15 i 40 anys i es treballen des del màxim respecte per l'entorn, sense emprar productes de síntesi, facilitant així la proliferació de fauna i flora. Els raïms es seleccionen doblement, a la mateixa vinya i en la recepció del celler. Els llevats silvestres s'ocuparan de conduir la fermentació i després de les respectuoses criances i un lleuger filtrat. Els vins s'embotellen sense estabilitzar. Descripció: - Vinya situada a Icod dels Vins, a 750 metres d'altitud i amb orientació nord. Es treballa sota els criteris de l'agricultura raonable. - 1,26 hectàrees. - 10 anys. - Terrenys franc-sorrencs. - Temperatures càlides durant tot l'any, amb una mitjana anual de 19ºC, on els vents alisis proporcionen la humitat necessària a la vinya. Va ser una anyada sense incidències meteorològiques ressenyables. - Menys de 1000 quilograms per hectàrea. - Fermenta en dipòsits d'acer inoxidable. Maceració durant 20 dies, sense addició d'enzims ni llevats que no siguin autòctones. - Criança en bóta de roure francès usada de 600 litres durant 11 mesos i mig. - Es clarifica però no es filtra.
OPINIONS
Has provat ja aquest producte?
Vins D.O. Ycoden - Daute - Isora
Vins negres denominació d'origen D.O. Ycoden - Daute - Isora

La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.

ALTRES CLIENTS TAMBÉ VAN COMPRAR...

Comprant

Ignios Vijariego Negro

aconsegueixes:
Això és un regal!

0,00 L.
Regal valorat en0,00€
X unit..