PARKER
PEÑÍN
Net, límpid i brillant. Color cirera picota amb reflexos granats. Intensitat de capa mitjana - alta. Molt agradable a la vista.
En nas és l'expressivitat màxima del terroir, i on destaca una intensitat aromàtica inigualable. Els aromes de la varietat, de la mateixa criança i com no, del terroir queden impregnats pels quatre costats. Notes de fruita vermella i negra madura, tocs herbacis on el fonoll i la sensació picant del gingebre afloren i tot, embalsamat amb la característica nota mineral de pedra volcànica que li atorga la firma indiscutible dels vins procedents de Canàries.
Entrada en boca on la gomositat és submergeix en una sensació de frescor. Pas pel paladar on l'acidesa cítrica està molt marcada però es complementa bé amb la sensació de sedositat. Tanins fins i molt elegants.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.