PARKER
PEÑÍN
A la nariz, desplega un ventall d'aromes on destaquen la cirera negra i el nabius, oferint un perfil francament sucós.
Al paladar, es presenta amb una lleugeresa encantadora i una fruitositat que recorda a un passeig pel bosc en plena temporada de móres. La seva textura suau i amable convida a un glop rere l'altre, convertint-lo en un company alegre per a qualsevol moment.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.