De color pàllid i bombolla fina.
Destaca el seu aroma net i fresc, el gran equilibri entre els seus aromes varietals (cítrics, poma, flor d'ametller, etc.) i aromes procedents de la seva criança en contacte amb les mares dels llevats (fruits secs, mel, pa torrat, etc) .
En boca és elegant, fresc i cremós. Els seus sabors són d'una intensitat mitjana: fruita seca, herba seca, floral, especiat, notes de pastisseria. Destaca per la seva acidesa i la seva persistència.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.