Net i brillant, presenta un color groc palla pàllid amb reflexos metàllics i matisos verdosos.
D'una intensitat aromàtica alta, els aromes són nets, propis de la Ondarrabia Zuri. Predominen les aromes balsàmiques sobre un fons afruitat de poma golden, després del que s'aprecia una cobertura cítrica de pell de la taronja amarga, juntament amb un lleuger matís herbaci que ens recorda a la sàlvia fresca.
Té una entrada suau, amb bon volum i sense arestes, el txakoli explota a la boca tornant a aportar la poma i el cítric, que se superposen amb els tons balsàmics de les herbes anisades com el fonoll. La persistència en boca és llarga, amb un final agradablement amarg, propi de la Ondarrabia Zuri.
La denominació d'origen Empordà es troba situada a la part nord-est de Catalunya. El territori està distribuït entre dues comarques i 55 municipis. 35 municipis pertanyen a l'Alt Empordà i 20 són del Baix Empordà. La producció mitjana anual és de 65.000 hectolitres de vi amb una superfície de vinya plantada d'aproximadament 2000 hectàrees. En el seu inici la denominació es deia Empordà-Costa Brava, al 2006 es va eliminar la indicació Costa Brava.
No perdis l'oportunitat i rep abans que ningú totes les nostres ofertes, novetats i promocions.
Revisa la safata d'entrada o la carpeta de correu no desitjat i activa la teva subscripció per rebre les nostres ofertes, novetats i promocions.
Hem rebut la teva valoració correctament. Serà publicada després de ser validada.
Prova-ho més tard, sentim les molèsties.